Vandretur: Rungsteds natur- og kulturhistorie den 10. juni

Skrevet fredag d. 1. juni 2018

Hjerteforeningen og DN byder på en god oplevelse

Rungsted byder på mange natur- og kulturhistoriske interessante oplevelser, som er samlet på et ganske lille område nær havnen.
Hjerteforeningen og Danmarks naturfredningsforening inviterer derfor søndag den 10. juni til en kort rundtur, på ca. 2,5 km, i behageligt tempo med flere stop og sagkyndig orientering undervejs. Rundturen ledes af DN’s Peter Skat Nielsen. Turen afsluttes med en forfriskning på Rungsted Havn, hvor Hjerteforeningen en vært.

Tidspunkt: Søndag den 10, juni kl. 10:30 -13:00.

For at øge udbyttet er deltagerantallet begrænset til 25, og tilmelding er derfor nødvendig.

Deltagelse er gratis. Tilmelding til Inga Nielsen, 2013 3411 eller inga_nielsen@paradis.dk er nødvendig.
Turen starter og slutter ved turistkiosken på P-pladsen tankstationen ved Rungstedvej/Rungsted Strandvej (syd for Ewalds Høj).

Nærmere oplysninger:
Inga Nielsen, formand for Hjerteforeningen Hørsholm, TEL 2013 3411, inga_nielsen@paradis.dk
Peter Skat Nielsen, næstformand, DN Hørsholm, TEL 4586 6231, peterskatnielsen@gmail.com