Julekoncert med Simone og Søren Dahl 26/11

Skrevet onsdag d. 21. november 2018

Hjerteforeningen Hørsholms Julekoncert med Simone og Søren Dahl blev en hjertevarm start på julens højtid

Julekoncerten i Hørsholm Kirke den 26/11 blev en dejlig opvarmning til Julens stemning. Simone synger jo både de klassiske numre som “When you wish upon a star”og Julens traditionelle sange og salmer med en stemme, som kryber helt ind under huden! Og støttet af Søren på trompet og en velspillende pianist og organist – og lejlighedsvist også af alle fremmødtes alsang – i Danmarks mest besøgte kirkerum, blev aftenen en lise for os alle. En bevægende hjertevarm og stemmefyldt julekoncert med masser af kærlighed, julemusik og juleeventyr.

Søren Dahl bandt forestillingen sammen med sjove og vidunderlige julehistorier, anekdoter om det moderne menneskes trængsler i juletiden, samt fortalte om sit arbejde som ambassadør for Hjerteforeningen.

Hørsholm Hjerteforenings formand, Inga Nielsen takker Simone og Søren Dahl og efter koncerten.