20170526_182125

Hjerteforeningen Hørsholm blev etableret den 25. januar 2015.

Vi er en underafdeling af Hjerteforeningen med hovedformål, at oplyse om hjerte- og kredsløbssygdomme og deres forebyggelse, samt yde støtte og rådgivning til hjertepatienter og deres pårørende med henblik på, at alle berørte opnår den størst mulige livskvalitet.

Hjerteforeningen Hørsholm har aktuelt ca. 1100 medlemmer.

Vi afholder hjertecafeer en gang om måneden med interessante foredrag om hjerte/karsygdomme med de allerdygtigste hjertelæger og hjerteforskere.

I et godt samarbejde med Naturstyrelsen og Hørsholm kommune har vi fået etableret vel nok Danmarks smukkeste hjertesti. Vi håber at rigtig mange medlemmer vil benytte denne dejlige facilitet.

Vi afholder hjertemotion på de moderne træningsfaciliteter i Søhuset i Hørsholm Forskningscenter, med uddannet træner.

Vi arrangerer også demonstrationer og kurser om Blodtryksmåling, Hjertestartere og Livredning ved egne, erfarne instruktører.

Vil du vide mere, så ring venligst til:
Formand Inga Nielsen.
Tlf.: 2013 3411